Vanligt förekommande frågor

Samtliga träningsprogram har ett informationsavsnitt där du kan läsa om upplägg, syfte och ifall programmet är gym eller hemmabaserat.

Vi rekommenderar att du läser på först och frågar sedan.

Varje månad får vi in hundratals mejl om vilket program som “passar mig?” Dessvärre hinner vi inte alltid med att besvara alla frågor inom skälig tid.

Mimmi Kapells träningsprogram innefattar inga dolda avgifter, endast ett engångsbelopp.
Dessvärre erbjuder Mimmi inga individanpassade program i dagsläget. Det program som finns att tillgå är utformade för att passa majoriteten ur en mängd aspekter. Viktnedgång, rehabilitering, muskelbyggnad och slimma.

I t.ex. 60 days challenge så inkluderar programmet fyra faser (en fas =15 dagar) där du får två olika frukostalternativ, förslag på protein, kolhydrater, sallad och sås med måttangivelser och tillvägagångssätt för tillagning. Upp till 5 olika förslag på mellanmål som ska ätas två gånger per dag.

Programmen erbjuder vegetariska alternativ.

Mimmi erbjuder träningsprogram för både gym- och hemmamiljö.
När du genomfört din betalning kommer ditt program som en nedladdningsbar PDF-fil till e-postadressen som du angav vid köpet.
I ditt program hittar du alltid tydliga instruktioner om hur du får åtkomst till ditt videomaterial.
Självklart, samtliga träningsprogram innehåller antingen bild- eller videomaterial vilket gör det enkelt för dig att förstå övningarna. Träning ska vara utmanande men framförallt roligt. Har du köpt ett program som du tycker är för tufft, anpassa träningen efter dina förutsättningar. Sänk antalet repetitioner/tidsåtgång för den specifika övningen och sätt som mål att du successivt ska öka för att nå.

fick du inte svar på din fråga?

Skicka oss ett meddelande